17.04.2025

Навчальна екскурсія для здобувачів освіти груп Т-31, Р-31 в ресторані "Підземелля"

Навчальна екскурсія для здобувачів освіти груп Т-31, Р-31 в ресторані "Підземелля"

В рамках вивчення освітньої компоненти «Технології та організація харчових виробництв» (теми: «Вивчення асортименту та органолептична оцінка якості чаю», «Технологія виробництва цукру та кондитерських виробів, технологія смакових товарів») була проведенна навчальна екскурсія для здобувачів освіти груп Т-31, Р-31 спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа в ресторані "Підземелля" під керівництвом викладачки Іванни КОСОВОЇ.
Під час навчальної екскурсії здобувачі освіти ознайомилися із особливостями торговельно-виробничої діяльності закладу, історією інтер’єру трапезних зал.
Наприкінці заняття-екскурсії здобувачі освіти провели дослідження органолептичних показників якості авторського чаю «Збір Волинських трав».
Дякуємо адміністрації та працівникам закладу за теплу та дружню атмосферу!