17.01.2023

Наші випускники. Юлія Кравчук

Наші випускники. Юлія Кравчук

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Юлія Святославівна Кравчук (Грицай), лучанка.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Юлія Грицай навчалася з 2016 по 2018 рік за спеціальністю "Оціночна діяльність". Навчання продовжила у ЛНТУ за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини", отримала диплом бакалавра з відзнакою.

Юлія Святославівна має власну агенцію нерухомості, практикучий рієлтор, 5 років досвіду в сфері нерухомості, сертифікований спеціаліст, член Асоціації фахівців з нерухомості України.

Одружена, має донечку.

Згадка про коледж: "У коледжі було активне студентське життя. Пригадую лише теплі та яскраві моменти. Викладачі були вимогливими до нас, водночас вони зробили великий вклад в кожного студента. Не пожалкувала жодного разу, що вступила до коледжу на спеціальність "Оціночна діяльність". Любов до своєї професійної справи, до нерухомості, почалась саме від Малащицької Оксани Григорівни, яка викладала фахові дисципліни. Можливо, якби не коледж, я б досі не знайшла б себе."

Побажання здобувачам освіти: "Обов’язково знайти себе, щоб робота в майбутньому приносила і моральне і матеріальне задоволення. Не втрачати жодної можливості. Терпіння та успіхів в усіх починаннях. З прийдешніми святами, миру та перемоги!"