17.01.2023

Наші випускники. Максим Пилипчук

Наші випускники. Максим Пилипчук

Рубрика "Наші випускники".

Максим ПИЛИПЧУК. Посада: сервіс-менеджер рекреаційного комплексу "Рестпарк ".

На спеціальність "Виробництво харчової продукції " вступив в коледж в 2011 році. Закінчив із дипломом з відзнакою 2015 року. Після коледжу вступив до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на географічний факультет за спеціальністю Готельно-ресторанна справа. В цьому ж університеті здобув ступінь бакалавра та магістра із дипломом з відзнакою.

"Під час першої практики в коледжі мені запропонували роботу у рекреаційному комплексі "Рестпарк", де працюю і досі на посаді сервіс-менеджера. За сумісництвом працюю викладачем у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Що стосується коледжу, то у мене залишилися тільки найприємніші спогади. У своєму арсеналі коледж має неабиякий досвід, потужний кадровий потенціал та необхідну матеріально-технічну базу. Важливою перевагою є практична підготовка протягом періоду навчання. Викладачі спецдисциплін нам, студентам, давали не тільки міцне теоретичне підгрунтя, а також практичні навички ефективної роботи в динамічному конкурентному середовищі.

Для всіх, хто зараз здобуває освіту у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, хочу закцентувати увагу на тому, що цей навчальний заклад - це доволі динамічний старт у доросле життя та перша важлива сходинка після шкільної парти. І, повірте, викладачі саме цього навчального закладу формують зі вчорашніх школярів творчих, соціально-активних і духовно- багатих особистостей з урахуванням ваших інтересів." - розповідає Максим Пилипчук.