05.02.2023

Наші випускники. Оксана Маняк (Іванюк)

Наші випускники. Оксана Маняк (Іванюк)

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Оксана Валеріївна Маняк (Іванюк), народилася у мальовничому селі Конюхи Локачинського району Волинської області.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Оксана навчалася з 2004 по 2006 рік за спеціальністю "Бухгалтерський облік" у групі Б-37. Навчання продовжила у Тернопільському національному економічному університеті імені Лесі Українки.

Оксана Валеріївна з 2020 року - староста Конюхівського старостинського округу ( до якого входять чотири села Конюхи, Білопіль, Защитів, Кути).

Щаслива дружина і мама, яка має синочка Сашу і дочку Наташу.

Згадка про коледж: "Мені багато чого запам'яталося: пари, викладачі, одногрупники , свята, турнір з волейболу у Ковелі, улюблена до цих пір кураторка групи Б-37 і друга наша мама - Макушевич Алла Іванівна".

Побажання здобувачам освіти: "Я думаю, якщо сказати коротко, учитися потрібно для того, щоб стати необхідним багатьом. Адже з розумною, тобто з грамотною по- справжньому людиною, усі хочуть спілкуватися, дружити, проводити цікаво час. А я вважаю, що це щастя, коли поруч із тобою люди з різними характерами й звичками, різним життєвим досвідом і умінням.Тож здобувайте знання, а знання - це дійсно сила".