05.02.2023

Наші випускники. Максим Цьок

Наші випускники. Максим Цьок

Рубрика "Наші випускники".

Максим ЦЬОК. Посада: кухар відпочинково-розважального комплексу "Boremel Hills".

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Максим навчався з 2017 по 2021 роки за спеціальністю Харчові технології.

"Роки навчання у коледжі промайнули дуже швидко, але за ці роки, я отримав хороші знання та вміння з професії, яку обрав, оскільки моїми наставниками були чудові, висококваліфіковані викладачі. Під час навчання у коледжі я займався у гуртку карвінгу, на якому отримав хороші навички із художньо-декоративного вирізання та оформлення різних композицій із овочів, фруктів та ягід, а також брав активну участь у виставках із композиціями карвінгу у коледжі та за його межами. Практику проходив у найкращих закладах ресторанного господарства, де мав можливість працювати і разом поєднувати навчання та роботу.

У стінах рідного навчального закладу продовжую навчання на бакалавраті за спеціальністю Харчові технології, оскільки тут працюють висококваліфіковані фахівці.

У 2018 році мені випала можливість проходити практику у готельно-ресторанному комплексі "Makis", де адміністрація закладу помітила мої навички, вміння та запропонували залишитися у колективі, у якому пропрацював 3 роки.

З 2021 року працюю кухарем у сучасному та затишному ВРК " Boremel Hills".

Викладачі коледжу та сам заклад, подарували мені можливість розвиватися у своїй професійній діяльності, знаходити нових друзів та провести веселе, незабутнє студентське життя. Я щиро хочу побажати викладачам коледжу бути успішними у своїй справі, а студентам - досягти найвищого професійного рівня, не зупинятися на досягнутому та розвивати свої здібності", - пригадує Максим.