04.01.2023

Наші випускники. Ірина Жук

Наші випускники. Ірина Жук

Результатом роботи Кафедри фінансів, обліку та оподаткування є не кількість проведених показових занять, конкурсів, конференцій, а успіх у професійній діяльності її випускників. Тому ми хочемо поділитися інформацією про здобутки наших студентів у рубриці "Наші випускники - наша гордість".

Жук (Мазорчук) Ірина Олександрівна.

Ірина - корінна лучанка, навчалася в коледжі з 2004 по 2006 рік за спеціальністю "Бухгалтерський облік". Продовжила здобувати освіту в Тернопільському національному економічному університеті.

З 2006 по 2016 рік працювала бухгалтером на підприємстві "Спортивний комплекс фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" Волинської обласної організації фізкультурно- спортивного товариства "Динамо". З 2016 по 2021 рік - бухгалтер-економіст Цуманської районної лікарні. З 2021 року - головний бухгалтер Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Волинській області.

Ірина Олександрівна - щаслива мама трьох прекрасних дітей.

Згадка про коледж: "Цікаве викладення матеріалу з практичними прикладами, дисципліна, розважальні заходи (вікторини, КВК, туристичні подорожі)".

Побажання здобувачам освіти: "Перемоги та миру в Україні!!! Вчитися, бо за вас ніхто цього не зробить. Викладачі, які вас навчають, послані вам долею, адже крім знань та умінь вони віддають вам частинку своєї душі.
Це ваш квиток у доросле та успішне життя!!!

Дякую Богу, що я навчалася саме у цьому коледжі і навчали мене такі педагоги.