04.01.2023

Наші випускники. Владислав КУЧЕРУК

Наші випускники. Владислав КУЧЕРУК

Рубрика "Наші випускники".

Владислав КУЧЕРУК. Посада: бармен ресторану "Рестпарк".

У 2013 році вступив у Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки на спеціальність 181 Харчові технології.

"Про коледж можу згадати як про чудове місце, наповнене знаннями і прекрасними викладачами, які завжди можуть підтримати, дати пораду, наставити на вірний шлях. Місце, де я провів чудові роки, багато чому навчився та зустрів нових друзів - це коледж," - розповідає Владислав.

У 2017 році став молодшим спеціалістом та отримав 5 розряд з професії кухар.

"Після закінчення навчання у мене не виникло питання: "Куди мені йти та чим займатися?". Адже мені допоміг коледж. Під час навчання ми проходили практику у різних закладах ресторанного господарства. Мені випала можливість проходити практику у Рекреаційному комплексі "Рестпарк", де адміністрація закладу помітила мої навички, вміння та старання й запропонували залишитись у колективі. Так я вже працюю шостий рік.

У 2019 році я отримав ступінь бакалавра в стінах рідного коледжу. Трішки про роботу, де я працюю. Працюючи в ресторані офіціантом, я почав ретельно вивчати барне меню, через деякий час мене підвищили до посади бармена. Далі продовжив навчання у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю "Готельно-ресторанна справа". У 2021 році отримав ступінь магістра, далі тренінги, семінари, барні фестивалі. Наразі є учасником Всеукраїнської асоціації барменів (https://auba.com.ua/), маю декілька авторських коктейлів, також є власником виїзного коктейльного бару.

Дякую педагогічному колективу за знання та можливість вчитися і рости!" - випускник фахового коледжу Владислав КУЧЕРУК.