17.02.2023

Наші випускники. Андрій Новосад

Наші випускники. Андрій Новосад

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" - Андрій Миколайович Новосад, народився у м. Легніца, Республіка Польща.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій навчався з 2005 по 2008 рік за спеціальністю "Бухгалтерський облік". Навчання продовжив у ЛНТУ.

За спеціальністю Андрій Миколайович не працював. Навчання дало основи розуміння бухгалтерського обліку, які використав у формуванні власної справи.

На даний момент Андрій є розробником проектів:

1. Міжнародна логістична компанія "88 LOGISTICS".

2. Школа міжнародної логістики.

3. Станція технічного обслуговування автомобілів СТО.8.

4. Розробка програмного забезпечення для автоматизації сфери логістики України. Розробка триває протягом 2020-2022 років.

Зараз на етапі тестування та доробок BETA-версія. Планується видати готовий продукт у 2023 році.

Загальний штат працівників у підпорядкуванні 38 осіб.

Одружений, має доньку 2,5 роки.

Згадка про коледж: "Студентське самоврядування, можливість реалізувати свої здібності без обмежень. Ми всі були досить організаторські і викладачі це заохочували та популяризували. Намагалися підтягувати всіх до студради, різних гуртків, керівних посад.

За час студентства я прийняв участь у всіх можливих студентських фестивалях, конкурсах, змаганнях.

Мені пощастило навчатися з дуже обдарованими і розумними людьми.

На скільки я знаю, наша група була одною з найуспішніших за всю історію коледжу. Було багато медалістів та багато студентів котрі ледве не дотягнули до червоних дипломів.

Знаю і деколи спілкуюся з половиною своїх одногрупників. Дуже радію їхнім життєвим досягненням, а з деким навіть співпрацюємо частково по дотичних проектах.

Також мені пощастило навчатися під керівництвом класних кураторів Оксани Григорівни та Лесі Миколаївни.

Вони поклали в нас зерно не лише знань у бухгалтерії, а й життєвого досвіду, своєї мудрості та порад, які ми згодом використовували в житті".

Побажання здобувачам освіти: "Якщо ви хочете чогось досягнути в житті, потрібно знайти в собі сили та бажання до навчання. Проте не лише навчатися, але й розвиватися всебічно, приймати активну участь у студентському самоврядуванні, пробувати керівні посади в студентстві. Це дуже крутий досвід. До нас в компанію приходять різні молоді люди, які навчаються в ЗВО. Та деякі з них дуже швидко покидають компанію у зв'язку з відсутністю знань, а залишаються лише дійсно розумні та амбіційні, ті хто ставлять перед собою лише максимальні цілі.

Запам'ятайте, майже кожному керівнику підприємства, в яке ви прийдете влаштовуватися на роботу після навчання, буде байдуже на ваш диплом, але не буде байдуже на ваші знання і бажання працювати".