14.02.2023

VI засідання  Методичної ради фахового коледжу

10 лютого в онлайн форматі відбулось VI засідання  Методичної ради фахового коледжу.

У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:

  1. Про планування роботи методичної ради на весняний семестр 2022-2023 навчального року (Світлана Крапостіна).
  2. Методична доповідь з реалізації завдань методичної задачі фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: «Використання освітніх інструментів логічного і критичного мислення на заняттях з предмету «Історія: Україна і світ» (Ольга Кузьмич).
  3. Розгляд та схвалення до друку збірника доповідей (тез) XVI Міжнародної студентської конференції «Молодь як стратегічний потенціал розбудови економіки» (Оксана Боярчук).
  4. Розгляд та обговорення нормативного навчально-методичного видання «Погляд на освітню діяльність фахового коледжу: нормативні документи, методика та практика» та схвалення вимог до навчально-методичної документації за формами НДЗ-61 – НДЗ-68 (Ігор Макарук, Алла Макушевич).
  5. Аналіз стану виконання робочих навчальних планів та робочих програм навчальних дисциплін викладачами у розрізі відділень, спеціальностей, курсів та груп за осінній навчальний семестр 2022-2023 навчального року (Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Андрій Розтока).
  6. Про підсумки методичних семінарів, проведених у фаховому коледжі з вересня 2022 року по лютий 2023 року (Наталія Протасюк).
  7. Про надання грифів Методичноюрадою (Наталія Протасюк).
  8. Розгляд та схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу, які рекомендовані цикловими комісіями (Наталія Протасюк). 
  9. Різне