14.09.2023

Наші випускники - наша гордість

Наші випускники - наша гордість

Ось і закінчилися гарячі канікули. Знову розпочався освітній процес. І ми продовжуємо нашу рубрику "Наші випускники - наша гордість"!!!

Рубрика "Наші випускники - наша гордість" -  Марія Олександрівна Суханова, жителька села Зміїнець Луцького району Волинської області.

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки Марія навчалася з 2009 по 2012 рік. Продовжила навчання у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Марія Олександрівна паралельно із навчанням з вересня 2013 р. працювала у філії Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» до 2015р. на посаді контролера-касира, пізніше і до сьогодні - головним економістом відділу бек-офісу.

Згадка про коледж: "Коледж дав мені цінні базові знання, які постійно допомагають у професійній діяльності. Завдяки підтримці викладачів я відкрила для себе бухгалтерський облік та зрозуміла, що не помилилась із вибором професії. Навчання було дуже цікавим та насиченим. Я мала багато друзів і активно займалась волонтерською діяльністю".

Побажання здобувачам освіти: "Теперішнім студентам бажаю брати по максимуму від студентського життя і насолоджуватись ним".