14.09.2023

Екскурсія до Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості

Екскурсія до Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості

12 вересня здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, які навчаються за спеціальністю 071 Облік і оподаткування, під керівництвом викладачів Наталії Денисюк та Дарії Жукової завітали до Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості.

 Екскурсію провела Жанна Василівна Хаймик, яка ознайомила присутніх з ринком праці, алгоритмом пошуку роботи та використання послуг служби зайнятості.
Порекомендувала студентам зосередити увагу на потребі розвивати такі корисні  навички, як Soft skills («м'які» навички) та Hard skills («жорсткі» навички) для успішного працевлаштування.

Фахівець служби зайнятості обговорила важливість якісного резюме,  отримання навиків успішного проходження співбесіди  з роботодавцем. Здобувачам освіти надано інформацію про сприяння служби зайнятості у відкритті власного бізнесу та одержання мікрограндів для його ведення.

На завершення зустрічі студентам надані посилання на ВЕБ-ресурси служби зайнятості для ознайомлення з вакансіями при проходженні практики та пошуку роботи.