10.04.2021

Інструктивно-методична нарада з відповідальними особами за сайти циклових комісій

Інструктивно-методична нарада з відповідальними особами за сайти циклових комісій

За участі заступника директора з навчальної роботи Ігоря Макарука та завідувача центром комп’ютерних систем, інформаційних технологій та моніторингу освіти Дмитра Шостака відбулася інструктивно-методична нарада з відповідальними особами за сайт циклової комісії.

На нараді було розглянуто хід виконання Програми інформатизації фахового коледжу на 2019-2022 н. р., а саме: Ігор Макарук надав інформацію про аналіз забезпечення комп’ютерною технікою учасників освітнього процесу та стан змістового наповнення сайтів циклових комісій, Дмитро Шостак – проаналізував технічний стан сайтів циклових комісій та технічну якість подання інформації до них.

В ході цієї наради було проаналізовано змістове наповнення сайтів відповідно до нормативно-правових актів у сфері фахової передвищої освіти, вироблено концепцію їх функціонування, розроблено технічні вимоги до подання інформації та обговорено інші робочі питання з обслуговування і технічної підтримки сайтів.

За результатами наради було ухвалено рішення щодо уточнення деяких термінів виконання Програми інформатизації фахового коледжу на 2019-2022 н. р., обговорено можливості коригування програмних заходів і дострокового її виконання, враховано відповідні вимоги та виклики сучасної освіти.