10.04.2021

Виставка портретів студентки фахового коледжу Софії Сахнік

Виставка портретів студентки фахового коледжу Софії Сахнік

Студентка групи П-12 Софія Сахнік створила серію портретів відомих українських діячів - Тараса Шевченка, Ольги Кобилянської, Миколи Кумановського, Олександра Довженка, Степана Бандери, Миколи Лисенка. Загалом  11 портретів, більшість із яких намальовані простим олівцем, кілька з них - пастеллю та кольоровими олівцями.

Як розповіла сама Софія, метою виставки є нагадати сучасному поколінню про відомі обличчя та творчі постаті, пам'ять про яких завжди палатиме у наших серцях.

«Скільки себе пам’ятаю - завжди прагнула досягти розумової багатогранності, розвинути максимум прихованих здібностей і втілити в реальність кожну можливу перспективу. Ідея організувати власну виставку постукала у двері моєї свідомості на одній з перших пар історії, коли я надихнулась численними розповідями про громадських діячів і видатних людей з блискучими здобутками, яким ми маємо завдячувати мирним життям у незалежній суверенній країні. Щиро дякую моїм наставникам Інні Кулініч та Оксана Боярчук за допомогу, підтримку та підказки», - написала Софія Сахнік. 

Запрошуємо відвідати виставку Софії Сахнік на другому поверсі фахового коледжу, поруч із входом до актової зали.