Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі УкраїнкиЕкзамен з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої практики здобувачів освіти групи Р-31
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа склали Екзамен з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення технологій та бізнесу Оксана БОЯРЧУК, голови циклової комісії ресторанних і крафтових технологій Тетяни НОВОСАД, викладачів Іванни КОСОВОЇ і Максима ПИЛИПЧУКА, майстрів виробничого навчання Анни ДОДИК, Миколи ПОТРАПЕЛЮКА та голови комісії директора "Карабас Барабас" Анатолія КУЗЬМІНСЬКОГО. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з обслуговування відвідувачів, підбору посуду, приборів до страв та напоїв, сервування столів, складання серветок, подавання страв та напоїв, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.