06.10.2017

III Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності

 Етнофестиваль 2017

06 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся третій Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності.


Славиться наша Україна гарними звичаями та обрядами. Ось і ми з вами познайомились з однією із традицій нашої України – осіннім ярмарком. У конкурсі взяли участь 5 команд: «Червоні вітрила» Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, «Буковинка» Чернівецького державного комерційного технікуму, «Кухар-чарівник» Луцького кооперативного коледжу Львівського торгово-економічного університету, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.
 
Конкурс складався з трьох етапів:
- приготування страви з м'яса за власною рецептурою;
- приготування та подача вареників за власною рецептурою;
- виставка оздоблень та композицій з овочів (домашнє завдання).
 
Компетентне журі оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення та відзначило найкращих:
- номінація «Інноваційність технології приготування страви з м'яса» - команда «Профі»;
- номінація «Інноваційність технології приготування вареників» - команда «Буковинка»;
- номінація «Оригінальність приготування страви з м'яса» - команда «Смак»;
- номінація «Оригінальність композиції з овочів та фруктів» - команда «Червоні вітрила»;
- номінація «Оригінальність приготування вареників» - команда «Кухар-чарівник».
 
Вітаємо учасників конкурсу!