
Навчально-методичні видання
19.04.2021
Затверджено Відокремленим структурним підрозділом "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного універ...
ПРОТОКОЛ № 5 ВІД 31.05.2012
1. Макарук І. В., Макушевич А. І., Щеблюк С. Г. (автори). Комплекс
навчально-методичного забезпечення дисципліни: методичні рекомендації до
розробки та оформлення: Науково-методичний посібник.
12.03.2025
Рекомендовано Відокремленим структурним підрозділом "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного унів...
ПРОТОКОЛ №6 ВІД 12.06.2025
1. Аліна АВДЄЄВА (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни
«Процеси і апарати харчових виробництв» за модулем «Гідромеханічні та механічні
процеси» для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології.
2. Валентина ВЕСНЯНКА (укладач). Навчальний посібник «Основи гігієни, теорія
здоров’я та здорового способу життя» для здобувачів фахової передвищ...
22.02.2024