09.05.2024

Зустріч з інспектором сектору ювенальної превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області

Зустріч з інспектором сектору ювенальної превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області

В рамках співпраці фахового коледжу та Головного управління національної поліції у Волинській області відбулася зустріч студентів навчальних груп П-31 та П-32 з інспектором сектору ювенальної превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Ольгою ШНАЙДЕР. Спікер заходу провела здобувачам освіти лекторій, тематика якого направлена на протидію негативним проявам в молодіжному середовищі, насамперед попередження самогубств, домагання дітей для сексуальних цілей, виготовлення, розповсюдження дитячої порнографії, примушування неповнолітніх до її створення, вчиненим, у тому числі, з використанням електронних засобів комунікації, запобігання булінгу учасників освітнього процесу, формування безпечної поведінки серед дітей. 
Значну увагу було приділено актуальності питання булінгу та його видах в освітньому середовищі. Студенти мали можливість отримати цікаву та пізнавальну інформацію, а також ознайомитися з практичним досвідом роботи поліцейського. 
На завершення зустрічі організатор заходу - юрисконсульт Тетяна МАРКЕЄВА наголосила на важливості здійснення профілактичної роботи, яка дає можливість приймати правильні рішення в конфліктних ситуаціях.