20.09.2024

Зустріч колективу фахового коледжу з законними представниками здобувачів освіти

Зустріч колективу фахового коледжу з законними представниками здобувачів освіти

У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, з метою налагодження взаємодії колективу закладу освіти з законними представниками здобувачів освіти та розв'язання інформаційних, пізнавальних, комунікативні завдань, відбулися батьківські збори.
Зустріч з батьками студентів першого року навчання була організована 18 вересня. З вітальним словом до присутніх звернувся директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк, який ознайомив батьків із візією освітньої діяльності фахового коледжу та місією у цьому процесі Батьківської ради.
Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук розповів про особливості організації освітньої діяльності у фаховому коледжі згідно законодавства України та внутрішніх нормативних документів. Батьки мали можливість ознайомитись з порядком нарахування та виплати стипендій, системою оцінювання, формами документів, які видає заклад після опанування освітніх компонентів тощо.
Про концепцію виховної роботи фахового коледжу розповів заступник з виховної роботи Олександр Ткачик.  Також у рамках батьківського всеобучу викладачка циклової комісії історії та суспільствознавства Вікторія Дяченко провела лекторій на тему «Національно-патріотичне виховання здобувачів освіти у сучасних умовах військового стану: співпраця закладу фахової передвищої освіти та законних представників студентської молоді».
По завершенню загальних батьківських зборів робота продовжилась з керівниками груп по кабінетах.
19 вересня відбулися зустрічі з законними представниками здобувачів освіти 2-4 років навчання, під час яких були обговорені організація освітнього процесу 2024-2025 навчального року, особливості практичної підготовки, моніторинг успішності тощо.