14.11.2023

Змагання з шашок за Кубок ректора

Змагання з шашок за Кубок ректора

У шахово-шашковому клубі «Ерудит» відбулися захоплюючі змагання з шашок НА КУБОК РЕКТОРА серед студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки.
В турнірі брали участь 15 команд.
Команду Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки представляли: Олександр Кадіра, група Ф-31, Діана Філюк, група Б-22,  Ярослав Панькевич, група Ф-12.
Кожен раунд змагань був напруженим та наповненим емоціями. Учасники продемонстрували вражаючу ерудицію та вміння швидко аналізувати на дошці. Гострі та складні партії залишали учасників у напрузі до останньої секунди.
Під час змагань студенти з різних факультетів у дружній атмосфері обмінювалися досвідом та стратегічними порадами, підтримуючи один одного поза дошкою.
На завершення турніру переможців, призерів та учасників прийшли привітати ректор університету Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна та декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік.
Під час церемонії нагородження переможці турніру – факультет інформаційних технологій і математики -  отримали головний приз  - Кубок, який вручив ректор ВНУ Анатолій Цьось. Призери турніру: факультет міжнародних відносин та медичний факультет отримали символічні нагороди  - торти. 
Весь захід проходив у дружній атмосфері, де студенти показали не лише свої інтелектуальні здібності, але і можливість спільно працювати  та навчатися один в одного. Турнір зміцнив дух співтовариства та залишив незабутні враження всім учасникам.