16.04.2023

Здійснення профорієнтаційних заходів

Здійснення профорієнтаційних заходів

13 квітня 2023 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні розпочалися змагання з волейболу серед учнів шкіл закладів освіти області в рамках проведення  «ХІХ Спортивних ігор школярів Волині». 

Викладачі фізичної культури ФКТБП Оксана Тесунова та Андрій Розтока, в рамках здійснення профорієнтаційних заходів, також побували на вищезазначеному заході, де мали змогу поспілкуватися із численними учасниками з різних територій і громад нашої області та запросити їх у подальшому на навчання до нашого фахового коледжу.  Завдяки відкритій у минулому році новій спеціальності «017 Фізична культура і спорт» активна молодь, яка приймала участь «ХІХ Спортивних іграх школярів Волині» зможе і надалі проводити свій час у тренуваннях та відточуванні спортивної майстерності у секціях нашого фахового коледжу.  

Дякуємо начальнику Волинського обласного відділення філії з фізичного виховання та спорту комітету фізичного виховання Міністерства освіти і науки України Олександру Манахіну за запрошення на змагання та чудову організацію свята спорту для учнів старших класів нашої області.