29.05.2024

Збори в групі третього курсу Т-32 спеціальності 181 Харчові технології з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р."

Збори в групі третього курсу Т-32 спеціальності 181 Харчові технології з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р."

27 травня 2024 року на відділенні харчових технологій та заочного навчання відбулися збори в групі третього курсу Т-32 спеціальності 181 Харчові технології з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р.". Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо реалізації права на вільний вибір освітніх компонент здобувачами освіти, студенти групи Т-32 п. 3. за процедурою вибору освітніх компонент, попередньо були ознайомлені із порядком, термінами, особливостями запису на вивчення запропонованих освітніх компонент. За заявкою керівника навчальної групи Т-32 Косової Іванни Миколаївни відбулася попередня зустріч викладачів циклової комісії з презентацією запропонованих до вибору освітніх компонент. Також здобувачам освіти надавались консультації щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії.
Відповідно здобувачі освіти на зборах навчальної групи визначились із вибірковими освітніми компонентами, які вивчатимуть у 2024-2025 н.р.. На зборах було присутніх 19 здобувачів освіти (14 очно та 5 дистанційно). На підставі публічних дебатів між здобувачами освіти та через проведення відкритого публічного голосування, було проголосовано одноголосно за вивчення освітніх компонент ОПП "Виробництво харчової продукції" блоку No 1: барна справа, етнічні кухні, інноваційні технології харчування, кондитерська справа, основи стандартизації, метрології та управління якістю.