30.05.2024

Збори в групі другого курсу Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р."

Збори в групі другого курсу Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р."

28 травня 2024 року на відділенні харчових технологій та заочного навчання відбулися збори в групі другого курсу Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р.". Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо реалізації права на вільний вибір освітніх компонент здобувачами освіти, студенти групи Р-21 п. 3. за процедурою вибору освітніх компонент, попередньо були ознайомлені із порядком, термінами, особливостями запису на вивчення запропонованих освітніх компонент. За заявкою керівника навчальної групи Р-21 Устянчук Ольги Іванівни відбулася попередня зустріч викладачів циклової комісії з презентацією запропонованих до вибору освітніх компонент. Також здобувачам освіти надавались консультації щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії.
Відповідно здобувачі освіти на зборах навчальної групи визначились із вибірковими освітніми компонентами, які вивчатимуть у 2024-2025 н.р.. На зборах було присутніх 25 здобувачів освіти (23 очно та 2 дистанційно). На підставі публічних дебатів між здобувачами освіти та через проведення відкритого публічного голосування, було проголосовано одноголосно за вивчення освітніх компонент ОПП "Ресторанне обслуговування" блоку No 1: етнічні кухні, інновації в готельно-ресторанному бізнесі, основи зарубіжного сервісу, основи стандартизації, метрології та управління якістю.