23.12.2020

Збори трудового колективу

Збори трудового колективу

22 грудня 2020 року в актовій залі відбулися загальні збори трудового колективу фахового коледжу. Порядком денним чергового засідання було визначено дев’ять питань. За результатами їх розгляду було затверджено Правила внутрішнього трудового розпорядку для учасників освітнього процесу Відокремленого структурного підрозділу "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки", заслухано звіти директора фахового коледжу за 2019-2020 навчальний рік, уповноваженого трудового колективу з охорони праці, голови первинної профспілкової організації працівників та студентів фахового коледжу щодо виконання положень Колективного договору, комісії із соціального страхування та дано об’єктивну оцінку їх діяльності. За результатами розгляду звіту директора, колектив одноголосно підтримав діяльність керівника фахового коледжу.
У ході розгляду питань було утворено робочі групи з розробки проєкту Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом фахового коледжу на 2021-2031 роки та проєкту Порядку здійснення дисциплінарних стягнень з учасників освітнього процесу, обрано комісію із соціального страхування та уповноваженого трудового колективу з охорони праці.
На завершення зборів директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк подякував трудовому колективу за результати роботи у 2019-2020 навчальному році, висловив сподівання на продовження ефективної діяльності закладу та привітав усіх присутніх з прийдешніми Різдвяно-Новорічними святами.