06.06.2024

Збори другого курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з приводу вибору освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р.

Збори другого курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з приводу вибору освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р.

На відділенні торгівлі та фінансів відбулися збори в групі другого курсу ТК-23 спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з приводу вибору освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025 н.р. 
Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо реалізації права на вільний вибір освітніх компонент здобувачами освіти, студенти групи ТК-23 за п. 3. за процедурою вибору освітніх компонент, попередньо були ознайомлені із порядком, термінами, особливостями запису на вивчення запропонованих освітніх компонент. 
Відбулася попередня зустріч завідувача відділення торгівлі та фінансів Андрія Олійника, викладачів циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Вікторії Шух, Світлани Крапостіної, Олени Радченко, Тетяни Русецької із здобувачами освіти, під час якої вони презентували студентам запропоновані до вибору освітні компоненти.
Відповідно здобувачі освіти групи ТК-23 на зборах визначились із вибірковими освітніми компонентами, які вивчатимуть у 2024-2025 н.р..
На зборах в групі ТК-23 було присутніх 27 здобувачів освіти (18 очно та 9 дистанційно). На підставі публічних дебатів між здобувачами освіти та через проведення відкритого публічного голосування, було проголосовано більшістю голосів за вивчення таких освітніх компонент: логістика, товарознавство автомобільної інфраструктури, товарознавство іноземних непродовольчих товарів, товарознавство іноземних продовольчих товарів.