27.09.2024

Засідання секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу

Засідання секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу

У рамках тижня цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та охорони праці членами секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу було проведено усний журнал на тему: «Бактеріальні захворювання людини та заходи щодо їх профілактики». 
Захід відбувся під керівництвом викладачки біології  Лариси Дубік. Присутні отримали всебічну та змістовну інформацію про особливості будови та процеси життєдіяльності одноклітинних організмів, з’ясували роль бактерій у природі та захворюваннях людини. Було показано важливість дотримання заходів профілактики інфекційних захворювань та зміцнення імунітету організму, адже у наш час інфекційні захворювання є серйозною проблемою як для нашої країни, так і для багатьох регіонів світу. 
Знання отримані під час заходу є важливими для безпеки життя кожного, а особливо сьогодні в умовах воєнного стану. Боротися з ними необхідно через комплексний підхід, що включає боротьбу з носіями, покращення санітарного стану та підвищення обізнаності населення.