22.04.2024

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

22 квітня у фаховому коледжі відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному обговорювались питання щодо затвердження нормативних документів фахового коледжу, зокрема: Освітньо-професійна програма підготовки фахового молодшого бакалавра "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" у новій редакції, Правила прийому до фахового коледжу та нормативно-правових актів з організації Вступної кампанії 2024 року, Положення про психологічну роботу фахового коледжу, Положення про методичне об’єднання керівників навчальних груп, Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Заступник директора з виховної роботи Олександр Ткачик акцентував увагу педагогічного колективу на сучасному стані та викликах, що виникли під час реалізації Концепції національно-патріотичного виховання фахового коледжу у 2023-2024 навчальному році, а про напрямки організації позааудиторної виховної роботи загальнокультурного та естетичного спрямування зі студентською молоддю розповіла культорганізатор Марія Козак.
Голова студентської ради Софія Приходько розповіла про діяльність студентської ради фахового коледжу у 2023 році та основні пріоритети роботи на 2024 рік.
Традиційно слухалось питання про визнання результатів підвищення кваліфікації викладачів фахового коледжу. Крім того, були розглянуті інші питання щодо здійснення освітньої діяльності.