14.11.2023

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

13 листопада у фаховому коледжі відбулося засідання педагогічної ради на якому розглядались питання з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки.
Про роботу відділення харчових технологій та заочного навчання з підвищення рівня професійної компетентності майбутніх фахівців, здатних вільно й активно мислити, самостійно генерувати та втілювати нові ідеї і технології для реалізації власних професійних можливостей розповіла завідувачка відділення Ніна Ковальчук. ЇЇ увага була звернута на розвиток фахової компетентності студентів, яка здійснюється через професійно спрямовану навчально-пізнавальну діяльність, що включає в себе залучення студентів у процес самостійного пошуку і «відкриття» нових знань, опанування нових способів діяльності через методи використання різноманітних форм роботи. Результатом розвитку професійної компетентності стане готовність випускників до будь- соціально-необхідної діяльності, здатність до самостійного опанування знаннями, які є основою будь-якої професійної діяльності, сформованості важливих особистісних професійних якостей.
Про визнання результатів підвищення кваліфікації викладачів фахового коледжу доповідала завідувачка навчально-методичним кабінетом Наталія Протасюк. Нею також був представлений на розгляд та схвалення педагогічною радою Орієнтовний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2024 рік.