14.11.2023

Екскурсія в Окольний замок

Екскурсія в Окольний замок

Для народу його історія – це не просто минуле, це його душа. З метою вивчення історичного минулого рідного міста, виховання відчуття належності та любові до власної країни, здобувачі освіти групи Т-22 разом з керівницею групи Аліною Авдєєвою відвідали музейний простір "Окольний замок".
Під час оглядової екскурсії здобувачі освіти дізнались неймовірну кількість цікавої інформації, ознайомилися із луцьким підземеллям "Окольного замку", що складається з численних кімнат та коридорів, у яких розміщені галерея рицарства, експозиція навчального процесу у Єзуїтському колеґіумі, мультимедійна система з інтерактивним смарт-табло, силіконова фігура монаха-єзуїта, голограма привида. 
Історична архітектура Вежі князів Чорторийських з частиною оборонного муру та Монастиря єзуїтів із підземеллями в поєднанні із застосуванням сучасних технологій не тільки дарує позитивні емоції, а надихає та захоплює.
Цей креативний музейний простір відкриває нові сторінки історії нашого міста. Атмосфера цього архітектурно-історичного місця, повного легенд і відкриттів, таємнича та велична. Екскурсія була дуже пізнавальною та цікавою, усім дуже сподобалось!