19.09.2023

Засідання Методичної ради

Засідання Методичної ради

У Фаховому коледжі технологій бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки 18 вересня відбулося засідання Методичної ради.
Першим питанням, яке розглядалось методичною радою були результати доопрацювання «Звіту викладача» (у рамках експерименту фахового коледжу). Даний документ викликав активне обговорення, адже є важливим для визначення загального рейтингового балу педагогічної діяльності викладачів. За результатами обговорення було прийняте рішення про схвалення за основу «Звіту викладача» і прийняття до виконання з 1 жовтня.
Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук звернув увагу членів методичної ради на питання функціонування електронної бібліотеки, інформатизацію звітів викладачів циклових комісій, виконання графіку взаємних відвідувань педагогічних працівників та результати виконання національного мультипредметного тесту.
Завідувачкою навчально-методичного кабінету Наталією Протасюк було представлене Положення про інститут наставництва педагогічних працівників, що є нормативним документом, який регламентує організацію та основні завдання наставництва у фаховому коледжі та спрямований на надання допомоги викладачам початківцям в оволодінні професійними знаннями та потрібними практичними навичками для самостійного використання у педагогічній діяльності. Також був здійснений аналіз проведених методичних семінарів у серпні 2023 року.
Методичною радою було надано гриф «Рекомендовано до використання в освітньому процесі» навчально-методичним напрацюванням викладачів Дарії Бультіної, Валентині Веснянці, Наталії Головачук, Людмили Голуб, Дарії Жукової, Світлани Крапостіної, Наталії Трофимчук, Наталії Протасюк, Ольги Устянчук та схвалені до розгляду експертною комісією методичної ради видання викладачів, що рекомендовані цикловими комісіями.
У ході засідання методичної ради були призначені заступники голів циклових комісій.