14.02.2024

Засідання Методичної ради

Засідання Методичної ради

12 лютого в змішаному форматі у фаховому коледжі відбулося засідання Методичної ради. 
Секретар ради Світлана Крапостіна ознайомила присутніх з планом роботи методичної ради на весняний навчальний семестр 2023-2024 навчального року.
Завідувачі відділень Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Ніна Ковальчук, Оксана Тесунова проаналізували стан виконання робочих навчальних планів та програм освітніх компонент викладачами у розрізі відділень, спеціальностей, курсів та навчальних груп за осінній навчальний семестр 2023-2024 навчального року. 
Заступник з навчальної роботи Ігор Макарук розповів про практичне застосування Порядку рекомендацій навчально-методичних видань для використання в освітньому процесі в новій редакції. Методична рада, в рамках цього Порядку, визначила взаємовідносини із цикловими комісіями та кафедрами з питань розгляду навчально-методичних видань.
У ході засідання завідувачка навчально-методичним кабінетом Наталія Протасюк зробила аналіз і підвела підсумки методичних семінарів, які були проведені у фаховому коледжі в січні-лютому 2024 році, а також представила на розгляд і схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу.
Також було розглянуто та схвалено до друку збірника матеріалів доповідей XVII Міжнародної студентської наукової конференції "Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки", який представила заступник з навчально-інформаційної роботи Оксана Боярчук.