30.04.2021

Засідання Адміністративної ради

Засідання Адміністративної ради

26 квітня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2020-2021 н. р. відбулося засідання Адміністративної ради, яке проводилося у залі для селекторних засідань фахового коледжу. Порядком денним засідання ради були визначені важливі організаційно-адміністративні питання.

У ході засідання Адміністративна рада заслухала: звіт про роботу керівника фізичного виховання (Іван Черевко), звіт про роботу завідувача навчально-методичним кабінетом (Наталія Протасюк), звіт про роботу бібліотеки, основні завдання стратегії її розвитку (Тетяна Камінська), інформацію про проведення тижня охорони праці та цивільного захисту (Ігор Карп’юк).

У ході розгляду порядку денного жваво обговорювався звіт про роботу практичного психолога Наталії Веремійчик. Із зауваженнями до звіту, рекомендаціями для подальшої роботи та побажаннями щодо налагодження комунікації психологічною службою виступили: помічник директора з кадрової роботи Вікторія Дяченко, голова методичного об’єднання керівників навчальних груп Валентина Веснянка, заступники директора Оксана Боярчук, Леся Матвійчук, голови циклових комісій Катерина Макарук, Оксана Таранчук та Оксана Тесунова. Крім того Адмінрада доручила практичному психологу Наталії Веремійчик та заступнику директора з виховної роботи Лесі Матвійчук доопрацювати рішення з цього питання з урахуванням усіх пропозицій, зауважень та застережень.

На завершення засідання голова ради – директор фахового коледжу Станіслав Щеблюк заначив, що засідання ради носило конструктивний характер та розкрило ключові аспекти організації освітньої діяльності закладу освіти. Станіслав Германович відзначив небайдуже ставлення членів Адміністративної ради до організації окремих ланок із життєдіяльності фахового коледжу та привітав усіх присутніх з прийдешнім Великоднем.

За результатами засідання було ухвалено низку рішень, які сприятимуть підвищенню ефективності освітньої діяльності закладу фахової передвищої освіти.