30.05.2023

Засідання Адміністративної ради

Засідання Адміністративної ради

29 травня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права імені Лесі Українки відбулося 5-те засідання Адміністративної ради відповідно до плану роботи закладу освіти.

Вікторія Дяченко доповіла  про стан мобілізаційної роботи у фаховому коледжі та ознайомила присутніх із новими нормативно-правовими актами. Помічниця директора з кадрових питань  окреслила основні завдання на 2023 рік.

Завідувачка бібліотеки фахового коледжу Галина Романчук проінформувала про роботу бібліотеки у 2022-2023 навчальному році та визначила основні завдання на 2023-2024 навчальний рік. Шляхом вивчення читацьких запитів Галина Дмитрівна постійно працює над оновленням бібліотечного фонду. Навчально-методичними надбаннями викладачів продовжується робота з поповнення електронної бібліотеки.

Зі звітом про роботу навчально-методичного кабінету виступила завідувачка Наталія Протасюк. Вона зазначила, що в рамках реалізації методичної проблеми фахового коледжу були заслухані методичні доповіді на засіданнях Педагогічної та Методичної рад, методичних читаннях. За звітний період тридцять одне навчально-методичне видання отримало гриф «Рекомендовано» та здійснюється його апробація в освітньому процесі. З метою популяризації освітньої діяльності фахового коледжу та проведення профорієнтаційної роботи вперше в цьому році взяли участь у Міжнародній онлайн виставці «Освіта та кар’єра - 2023». 

За рішенням Адміністративної ради роботу в 2022-2023 навчальному році вище зазначених структурних підрозділів визнали задовільною.