28.02.2024

Засідання адміністративної ради

Засідання адміністративної ради

26 лютого у фаховому коледжі відбулося засідання адміністративної ради. Під час засідання заступник директора з адміністративно господарської роботи Віталій Соловей проаналізував стан пожежної безпеки та побутового травматизму учасників освітнього процесу у 2023 році та представив на схвалення план заходів для поліпшення пожежної та техногенної безпеки у фаховому коледжі на 2024 рік. У своєму виступі він акцентував увагу на важливості підвищення рівня безпеки учасників освітнього процесу шляхом забезпечення суцільного контролю за його станом, а також сприяння всього педагогічного колективу створенню безпечних та нешкідливих умов праці з урахуванням сьогодення.
Також Віталій Васильовичем представив на розгляд адміністративної ради звіт про роботу господарської служби фахового коледжу та основні завдання на 2024 рік.
Секретар інвентаризаційної комісії Неля Павлович доповіла про підсумки інвентаризації у 2023 році. 
І вже традиційно адміністративною радою були розглянуті та затвердженні інструкцій з охорони праці та деякі інші нормативно-правові акти закладу фахової передвищої освіти з охорони праці.