27.12.2023

Захист звітів з переддипломної практики в групах Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології

Захист звітів з переддипломної практики в групах Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології

Відбувся захист звітів заключного етапу практики в групах Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології. Комісія у складі голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачки вищої кваліфікаційної категорії Софії БОНДАРУК, викладачки першої кваліфікаційної категорії  Аліни АВДЄЄВОЇ та голови комісії директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назара ГУСАКА заслуховувала відповіді здобувачів освіти та оцінювала їх.
Майбутні фахівці досліджували та аналізували організацію управління та господарювання на базовому підприємстві, виробничу діяльність та документообіг, методи контролю якості продукції та впровадження нових сучасних технологій, аналізували організацію процесу обслуговування споживачів. Студенти-практиканти підготували цікаві презентації про роботу закладів ресторанного господарства – баз практики нашого рідного регіону та закладів харчування різного типу, де проходили практику, країн Європи (Республіки Польщі, Федеративної республіки Німеччина, Швеції), Англії, США та Канади, отримали хороший досвід, продемонстрували свої знання в галузі харчових технологій та ресторанної справи. Озвучили своє бачення закладів ресторанного господарства у майбутньому. Щиро вітаємо здобувачів освіти груп Т-41 та Т-42 з успішним завершенням такого важливого етапу освітнього процесу! 
Варто відзначити, що значна частина здобувачів освіти відразу по завершенні переддипломної практики отримали пропозиції щодо працевлаштування в кращих закладах ресторанного господарства міста Луцька.