30.05.2025

Захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти "Організація виробництва у ЗРГ"

Захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти "Організація виробництва у ЗРГ"

28-29 травня 2025 року у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти "Організація виробництва у ЗРГ". Комісія у складі КУЗЬМІНСЬКОГО Анатолія – стейкхолдера, директора броварень "Карабас Барабас", НОВОСАД Тетяни – голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, КИСЛЯК Світлани – викладачки технологічних дисциплін заслуховувала виступи здобувачів освіти, оцінювала проєкти та представлені презентації до них, у яких вони обгрунтували необхідність будівництва своїх запропонованих сучасних закладів ресторанного господарства.