08.03.2025

Захист курсових проєктів у групі Т-31 із освітньої компоненти «Організація виробництва у ЗРГ»

Захист курсових проєктів у групі Т-31  із освітньої компоненти «Організація виробництва у ЗРГ»

04 та 06 березня 2025 року у групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти «Організація виробництва у ЗРГ». Комісія у складі КУЗЬМІНСЬКОГО Анатолія – стейкхолдера, директора броварень «Карабас Барабас», НОВОСАД Тетяни – голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, КИСЛЯК Світлани – викладачки технологічних дисциплін заслуховувала виступи здобувачів освіти, оцінювала проєкти та представлені презентації до них, у яких вони обгрунтували необхідність будівництва своїх запропонованих сучасних закладів ресторанного господарства.