
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" для здобувачів освіти груп Т-41, 42 на базі РК "Рестпарк"
23 жовтня 2024 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося виїзне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" для здобувачів освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології на базі РК "Рестпарк" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА. Під час виїзного заняття здобувачі освіти ознайомились із особливостями торговельно-виробничої діяльності закладу, формуванням асортименту напоїв та закусок, процесами підготовки до роботи, технікою роботи бармена: способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та оформлення коктейлів. Також здобувачі освіти мали змогу поспілкуватися з барменом РК "Рестпарк" Владиславом КУЧЕРУКОМ та разом з ним приготувати коктейлі: "Апероль Шпріц", "Негроні", "Мохіто strong", "Май Тай", авторський шот "Рестпарк", "Дядя Ваня", "Б-52", "Хіросіма", "Медуза", "Зелена Фея".
Дякуємо адміністрації та працівникам РК "Рестпарк" за гостинність!