13.03.2025

Виїзне заняття у групах Р-21, Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк"

Виїзне заняття у групах Р-21, Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк"

В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ" (теми: "Організація харчування учасників з'їздів, конференцій, фестивалів, форумів, нарад», «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства для дітей», «Складання меню для дитячих закладів ресторанного господарства», «Складання меню комплексних обідів для харчування службовців», «Організація обслуговування споживачів за місцем навчання, навчальних закладах», «Складання меню комплексних обідів для харчування здобувачів освіти».
 Були проведенні лекційні, практичні та семінарські заняття у групах Р-21, Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
 Сервіс-менеджер Максим ПИЛИПЧУК  провів екскурсію виробництвом, ознайомив з особливостями його організації. Він детально розповів про організацію обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства  для дітей, у навчальних закладах та за місцем навчання. Окрему увагу було приділено правилам складання меню комплексних обідів для службовців і здобувачів освіти, а також особливостям розробки дитячого меню.  Наприкінці заняття-екскурсії здобувачі освіти закріпили отриманні знання виконанням завдань семінарських занять та відпрацювали практичну роботу із складання різних видів комплексних обідів, користуючись роздатковим матеріалом РК "Рестпарк". 
Дякуємо своїм партнерам з практичної підготовки за гарну та плідну працю!