01.02.2024

Вітаємо випускників!

Вітаємо випускників!

31 січня 2024 року для студентів четвертого курсу спеціальності «Харчові технології» стане незабутнім, адже вони сьогодні отримали дипломи фахового молодшого бакалавра з харчових технологій. Цю урочисту подію не змогла зіпсувати повітряна тривога, яку було оголошено в ході заходу, тому довелось продовжувати її у сховищі.
З вітальним словом до випускників звернувся директор Станіслав Щеблюк. У своєму вітанні він зауважив, що студентам цього випуску на долю припали непрості випробування. Це навчання обраної професії в нелегких умовах – два роки ковіду, другий рік повномасштабного вторгнення російського агресора. Але незважаючи ні нащо, вони досягли своєї мети, стали фахівцями і зупинятись на цьому не слід. Попереду нові вершини, які будуть досягнуті і нехай це буде під мирним небом нашої незалежної України.
Привітати випускників завітали представники Державної прикордонної служби України Волинського прикордонного загону заступник начальника відділу комплектування полковник Роман Кіндрат та начальник продовольчої служби Дмитро Самко.
Щирі, хвилюючі слова привітання лунали від Віти Левчук – голови батьківського комітету групи Т-41, керівників груп, викладачів і від самих винуватців урочистості.
І хоч вручення дипломів відбувалось у сховищі фахового коледжу, по закінченню тривоги усі могли піднятись у залу засідань та зробити світлини да згадку про роки навчання.