25.02.2022

VII засідання Педагогічної ради

VII засідання Педагогічної ради

21 лютого в онлайн форматі відбулось VII засідання Педагогічної ради фахового коледжу.

У порядку денному розглянули наступні питання та заслухати доповідачів:

1. Про допуск студентів 3-го курсу (БТКз-31с, БХз-31с) до атестації здобувачів вищої освіти (доповідала завідувачка відділення бакалаврської підготовки Анна Обломська).

2. Про допуск студентів 2-го курсу (ТКз-34с) до атестації здобувачів фахової передвищої освіти (доповідала завідувачка відділення харчових технологій та заочного навчання Ніна Ковальчук).

3. Про затвердження Плану підвищення кваліфікації на 2022 рік (доповідала заступниця директора з методичної роботи Оксана Боярчук).

4. Про визнання результатів підвищення кваліфікації (доповідала заступниця директора з методичної роботи Оксана Боярчук).

5. Про внесення змін до розмірів квот стипендіатів на 2-й семестру 2021-2022 н.р. та затвердження розмірів квот стипендіатів на 1-й семест 2021-2022 н.р. (доповідав заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук).

6. Затвердження кошторису студентського самоврядування на 2022 рік та звіт за результатами виконання кошторису 2021 року (доповідала голова Студентської ради фахового коледжу Дарія Борис).

7. Про організацію освітнього процесу з технологіями дистанційного навчання (доповідав заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук).

8.Різне