14.08.2023

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства"

10 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".