15.08.2023

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів"

14 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування обробних напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".