06.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виробів"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології  лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виробів"

Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".