13.06.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування дієтичних страв"
12 червня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування дієтичних страв" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час лабораторної роботи здобувачі освіти готували страви: тефтелі з яловичини із рисом; рибу, запечену у сметанному соусі; зрази рибні січені; кури в яйці; яловичину, тушковану у кисло-солодкому соусі; запіканку картопляну з яловичиною та виконували експериментальні завдання. Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навички по приготуванню і оформленню страв дієтичного харчування та закріпили теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".