12.06.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування борошняних страв"
05 червня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування борошняних страв" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час лабораторної роботи здобувачі освіти готували оладки з яблуками, млинці на кислому молоці, млинчики "Полісся", лазанку із салом та сиром, галушки із сиром, вареники по-селянськи та виконували експериментальні завдання. Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навички по приготуванню і оформленню борошняних страв та закріпили теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".