07.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології  лабораторної роботи з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів"

Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".