16.10.2024

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування борошняних страв та кулінарних виробів"

Відпрацювання здобувачами  освіти групи Р-31 лабораторної  роботи з теми: "Технологія приготування борошняних страв та кулінарних виробів"

15 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування борошняних страв та кулінарних виробів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв і кулінарних виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".