18.04.2024

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"

16 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Анастасії ВОЛКОВОЇ. Під час приготування страв закордонної кухні здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна справа".