27.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42  лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів"

Здобувачі освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".