24.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42  лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства"

Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".